MobiriseBEZOEK ONZE UNIEKE
WINKEL 
IN AMSTERDAM
 

Sinds november 2002 heeft Aarde Werelds Wonen een vestiging in het centrum van Amsterdam, hartje Jordaan. Op de Westerstraat nummer 10 is een voormalige garage omgebouwd tot een sfeervolle winkel waarin een uniek assortiment meubelen en gebruiksvoorwerpen uit Centraal Azië staat uitgestald.

Aarde Amsterdam wil u prikkelen met verrassende combinaties van antiek, design, textiel, kunst en kleur. U vindt er unieke topstukken maar ook vele, grote en kleine ‘hebbedingetjes’. De prachtige kelims en tapijten en het nomaden textiel uit de gebieden rondom het Hindu Kush gebergte zorgen voor een bijzondere aankleding. Centraal bij Aarde Amsterdam staan de verhalen achter de producten, de bijzondere handvaardigheid en de waardering voor ambacht en vakmanschap..

De winkel beslaat 180 m2 vloeroppervlakte en verandert met regelmaat van gedaante door de wisselende collectie. De winkel kent vaste openingsdagen en -tijden op maandag van 10.00 tot 16.30, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Wie telefonisch informatie wil, kan op werkdagen bellen naar 020 4233210.

Wij hopen u snel te zien.